Нове екологічне рішення Bobst oneBarrier PrimeCycle не містить EVOH, не має поверхневого поверхневого шару та використовується для виробництва бар’єрного шару з PE, що є альтернативою металізованій плівці з поліефіру. Цей мономатеріал на основі полімеру готовий до повторної переробки та при цьому зберігає чудові бар’єрні властивості, що робить його революційною розробкою для виробництва екологічного паковання. Серед партнерів Bobst з розробки oneBarrier PrimeCycle такі компанії як Dow, Michelman, Sun Chemical та Zermatt, які також братимуть участь у виставці K 2022, щоб продемонструвати свій внесок у цю чудову розробку.

PrimeCycle — це перше з декількох рішень oneBarrier. У відповідь на мінливі запити промисловості, яка потребує більше паковання на паперовій основі, було розроблено пакувальне рішення oneBARRIER FibreCycle на основі паперу. Воно є повністю паперовим мономатеріалом, готовим до повторного використання.

Також на виставці K 2022 буде представлена ​​ платформа Bobst Connect, яка об’єднує виробників паковання та власників брендів за допомогою цифрових автоматизованих робочих процесів, забезпечуючи наочний контроль над виробничим процесом.

Дні відкритих дверей у Bobst Білефельд (19–22 та 24–26 жовтня) продемонструють, як Bobst Connect допомагає об’єднати всі елементи виробництва паковання в «одне комплексне рішення»: від допомоги з управлінням замовленнями до налаштувань додрукарської підготовки до друку, ламінування та контролю якості.

Гості зможуть побачити повний ланцюжок виробництва гнучкого паковання в дії, на прикладі двох флексографічних машин – Vision CI та Master CI – та безсольвентного ламінатора Nova SX 550 Laminator.

А на дні відкритих дверей Bobst в Манчестері у гостей буде можливість побачити нові рішення Bobst для вакуумної металізації.