На площі 2700 м² встановлено 11 верстатів. На FXIJ Business Model Factory працюють два струменеві принтери FXIJ, два ламінатори, а також поздовжньо-різальні верстати та обладнання для контролю. Фабрика забезпечує комплексне виробництво від друку до постобробки широкого спектру гнучкого пакування (ламіновані пакети та термозбіжні етикетки).

Наразі модельний ряд принтерів FXIJ складається із двох машин. Молодша модель FXIJ 500 є компактною машиною з шириною друку 500 мм і довжиною основного корпусу 6×2 м. Модель FXIJ 1000 FullAuto з шириною друку 1000 мм оснащено револьверною головкою з функцією автоматичної заміни матеріалу.

Обидві машини є п’ятиколірними принтерами CMYK + W з роздільною здатністю 1200 dpi. Швидкість друку становить від 30 до 50 м/хв.. з білилами та від 40 до 70 м/хв без білил. Принтери можуть друкувати на ПЕТ, OPP, папері, нейлоні, термозбіжній плівці тощо.

На початковому етапі розробки використовувалися чорнила Kao, але в березні 2022 р. Think Laboratory запустила цех з виробництва власних чорнил на водній основі потужністю 1000 тонн на рік. Компанія підтримує створення нових ринків, стимулюючи попит на цифровий друк невеликих партій до 2000 м², які в аналоговому друці вважаються збитковими.

Низка великих виробників продуктів харчування в Японії вже впровадили FXIJ на своїх виробництвах і виготовляють гнучке паковання для невеликих партій власними силами. Принтери FXIJ дають змогу якнайкраще використовувати сильні боки цифрових друкарських машин — безперервний друк різних завдань, варіативний друк, нумерацію та друк QR-кодів.

Президент компанії Шигета каже: «Ми виготовляємо гнучке паковання невеликими партіями на запит власників брендів. Також на тлі «депластифікації» ми працюємо над виробництвом паперового пакування разом з Nippon Paper Industries. Крім того ми робимо пропозиції щодо друку шпалер».