Маючи платформу зі 170 підключеними партнерами з друку, Cloudprinter.com забезпечує друк на вимогу більш ніж у 104 країнах, надаючи споживачам єдиний інтерфейс замовлення на базі сучасного RESTful Print & Ship API. Останні кілька років Cloudprinter створював навколо своєї платформи екосистему, що складається з постачальників друку, торговельних майданчиків на базі Shopify та WooSommerce, наприклад, замовників друку.

Наразі у Cloudprinter.com 80 співробітників. Завдяки фінансуванню, що залучається, Cloudprinter прагне розширити команди з продажу та продуктів і підтримати темпи зростання в 300%, які платформа демонструвала в період з 2021 по 2022 рік.

Мартін Ейєр, генеральний директор та засновник Cloudprinter.com: «Ми раді прискорити досягнення нашої мети — зробити глобальний друк більш стійким, разом із нашими надійними інвесторами та партнерами. Цей раунд — велике підтвердження, особливо для нашої української команди, того, що наші інвестори вірять у наш унікальний та проривний підхід».

Робін Франкен з BOM вважає, що завдяки унікальному глобальному підходу Cloudprinter може досягти швидкого комерційного зростання, що в свою чергу призведе до більш стійкої індустрії друку за рахунок значного скорочення відстаней доставки. «Ми раді тому прогресу, якого підприємство досягло за останні кілька років, і впевнені, що команда використовує ці нові засоби для ще більшого прискорення зростання», — заявив він.