PRATI показала нові технології та всі нюанси обробки на різних етапах купольної металізації, лакування, фольгування та різання. Здатність дослухатися до вимог ринку дає змогу компанії впродовж багатьох років пропонувати не просто конкурентоспроможні рішення, а й справжні технологічні перлини.

DIGIFASTone — повністю цифрове рішення для обробки та висікання, яке дає змогу вийти на ринок дрібносерійного виробництва рекламних етикеток у секторах продуктів харчування та напоїв, косметики, засобів особистої гігієни та догляду за будинком.

DIGIFAST20000 — це цифрова оздоблювальна лінія модульної конструкції зі швидкістю роботи до 60 м/хв. Розроблена для інтеграції з цифровою друкарською машиною HP Indigo 20000 лінія DIGIFAST20000 налаштовується відповідно до індивідуальних вимог замовників до фінішної обробки. Компанія особливо відзначає синхронізацію операцій між цифровим друком, потоковим оздобленням та фінішною обробкою.

DIGI COMPACT — цифрова лінія фінішної обробки, основні переваги якої ергономічність і компактність (лише 3 метри завдовжки), дає змогу обробляти матеріали завт. від 12 до 350 мікрон.

Також велике зацікавлення гостей викликали машина VEGA+ BKL для виробництва всіх типів буклетів та контрольно-перевірочний пристрій SATURN Bidi. Демонстрації дали змогу учасникам оцінити швидкість та точність, з якою можна виробляти етикетки з високою доданою вартістю.

Гості змогли буквально на власному досвіді випробувати всі ефекти цифрового оздоблення та ошляхетнення етикеток на різних поверхнях. Маючи загалом понад 2500 інсталяцій у світі, PRATI працює в індустрії обробки етикеток з 1973 р., постійно інвестуючи в нові технології та керуючи кожним етапом процесу від проєктування та прототипування до встановлення та технічної підтримки, та постачаючи клієнтам рішення для післядрукарського оздоблення, контролю, висікання, перемотування та різання.