Пакет Bobst Connect Essential включає комплексне цифрове рішення, великий набір даних і цифрових інструментів, об’єднаних в єдину платформу, що забезпечує користувачам доступ до компетенцій і знань Bobst.

Bobst Connect можна підключити безпосередньо до наявних у клієнта систем і платформ і інтегрувати зі сторонніми хмарними програмами по всьому ланцюжку доданої вартості, що спрощує роботу.

Bobst оголосила про запуск першого плану передплати на платформу Bobst Connect, яка об’єднає виробників паковання та власників брендів за допомогою цифрових автоматизованих робочих процесів. Вони забезпечують наочний контроль над виробничим процесом. сертифікованих згідно ISO 27001, повну безпеку даних та персональної інформації.

Пакет рішень Bobst Connect Essential включає низку функцій і можливостей, що дають змогу користувачам оптимізувати будь-який етап виробництва паковання. Сюди належать:

  • точні дані про продуктивність. Bobst Connect допомагає користувачам швидко отримувати інформацію про статус машини та її стан, попередження про помилки та інформацію про поточну продуктивність. Платформа інформує користувача про те, як різні аспекти ОЕО (загальної ефективності обладнання) впливають на виробництво та як скоротити втрати;
  • індикатори прогресу. Bobst Connect визначає різницю між планованим та фактичним часом виконання кожного тиражу, завдяки чому оператори та керівники підприємства можуть швидко та вчасно втрутитися у роботу;
  • складання звітів. Bobst Connect пропонує інтерактивні звіти в реальному часі, які допомагають розпізнавати, перевіряти та відстежувати тенденції. Звіти демонструють причини простою машини;
  • віддалена підтримка з високим пріоритетом. Bobst Connect дає змогу віддалено підключатися до машин клієнта. Ця послуга дає доступ до потокового відео з використанням доповненої реальності, під час якого фахівці технічної служби Bobst допомагають швидко знайти причину несправності та усунути її. За оцінками, приблизно 80% проблем з електроустаткуванням можна вирішити безпосередньо онлайн.

Відеострімінг допомагає знайти й усунути механічні неполадки. Bobst Connect дає змогу фахівцям технічної підтримки швидко діагностувати проблему, використовуючи дані за минулі періоди та оперативні дані.

Платформа Bobst Connect — невід’ємна частина концепції Bobst щодо зміни майбутнього паковання, що спирається на чотири ключові елементи: мережеві можливості, цифрові технології, автоматизацію та екологічність.