«Нова OMET KFlex поєднує безпрецедентну гнучкість та передові технології, що забезпечують макс. продуктивність та виняткову якість друку. KFlex розроблено для того, щоб зробити роботу оператора простіше та безпечніше, підвищити продуктивність та скоротити час простою. Ексклюзивна система SWITCH забезпечує взаємозамінність друкарських та конверторних вузлів шляхом швидких простих маніпуляцій. Ця цінна особливість дає змогу швидко реагувати на виробничі потреби, а також оптимізувати процес по всій лінії, впроваджуючи концепцію безперервності виробництва», — заявляє компанія.

Відкриваючи інноваційний парк, керуючий директор Omet Антоніо Бартесагі зазначив, що за останні 10 років компанія збільшила обіг більш ніж на 100% (з €60 млн в 2011 р. до €135 млн в 2021 році). Інноваційний парк стане каталізатором подальшого зростання, за участю підрозділа Omet з обслуговування клієнтів Galileo та за допомогою платформи віддаленої підтримки NOVA.

Компанія Ribes Tech також сприятиме зростанню, продовжуючи розробку смарт-етикеток, що працюють від фотоебатарейних елементів. Її було засновано Omet та вихідцями з Італійського технологічного інституту. Інноваційний парк Omet слугуватиме місцем для залучення клієнтів та демонстрації технологій компанії, а також майданчиком, де Omet зможе розвивати інновації та співпрацювати з партнерами з ланцюжка постачань.

У виставковому залі представлені такі компанії як tesa, Simec Group, Flexo Wash, Nazdar, Zeller+Gmelin, BST, GEW, Simonazzi, Ecoleaf та Rossini.