Під час заходу демонструвалося одразу кілька гібридних машин Mark Andy. Digital Pro – компактна тонерна етикеточна машина початкового рівня, яка пропонується у різних конфігураціях та призначена для малих та середніх накладів. У демозалі було встановлено версію з напівротаційною висічкою.

 

Evolution Series E3 у цей день працювала на максимальній швидкості

 

Нова Evolution Series E3 – продуктивне рішення із сервоприводами, швидкістю друку до 152 м/хв. та безліччю вбудованих функцій для обробки продукції.

Серія Evolution друкує на багатьох носіях, вкл. термозбіжну плівку та IML. Машина, показана на Дні відкритих дверей, має шість флексографічних секцій і секцію для холодного фольгування.

Також відбувся європейський дебют струменевої машини Digital Series iQ. У рішення інтегровано струменевий модуль Domino (колірна схема CMYKOV+W) та секцію для декорування Kurz Distorun. Швидкість друку досягає 70 м/хв.

Флагманська гібридна друкарська машина Digital Series HD демонструвалася онлайн. Нещодавно її було встановлено ​​в друкарні Essentra Packaging (Польща), тому учасники заходу змогли побачити її в роботі.

Digital Series HD — одна з найбільш популярних друкарських машин Mark Andy. Лише торік було встановлено 78 пристроїв у всьому світі. Машину призначено для виробництва етикетки та паковання малими та середніми накладами, варіативної (зі змінними сюжетами) або персоналізованої продукції.

Друк та оздоблення здійснюються у лінію, що забезпечує значну економію часу та матеріалів. Під час демонстрації Essentra Packaging друкувала пивні етикетки із трьома різними малюнками.

У самому демозалі виготовлялися зразки етикеток на основі поліпропілену, що містять 12 різних мотивів. Однакове завдання виконувалося на різних машинах з використанням тонерної, цифрової та флексографічної технологій, щоб відвідувачі могли наживо порівняти якість та варіанти обробки. На форумі також відбулася офіційна прем’єра програмного пакету для автоматизації виробництва етикеток.

SmartLink — система збирання та моніторингу даних у режимі реального часу, сумісна з новими та існуючими друкарськими машинами Mark Andy, а також обладнанням інших брендів, що використовуються у друкарнях.