Динеш Тхакур з Jetsci Global каже: «KolorSmart+ призначений для виробників етикеток, які прагнуть увійти в цей сектор, зробивши розумні інвестиції та не погоджуючись на зниження якості, ефективності або обмеження за матеріалами для друку, що використовуються. KolorSmart+ стане чудовим рішенням для поліграфістів, які бажають диверсифікувати свій поліграфічний бізнес. Ми отримуємо добрі відгуки від ринку і в найближчі пару місяців інсталюємо ще десять ЦДМ».

Під брендом Jetsci Global компанія пропонує широкий спектр цифрових рішень для друку етикеток із більш ніж 400 інсталяціями у 20 країнах.

Ще один приклад компанії з Індії, що займається розробкою та постачанням струменевих рішень для етикеткової галузі, є Vinsak, що виробляє широкий спектр рішень для обробки та маркування вже майже два десятки років. Нещодавно Vinsak встановила дві цифрові системи в друкарні Classique Labels & Packaging із ОАЕ.

Перша інсталяція – це рулонна цифрова система декорування етикетки Vinsak HB (High Build system) шириною 350 мм. Вона використовується для нанесення лаків, покриттів та фольги. Висота лакового УФ-покриття може становити 260 мікрон. Швидкість нанесення – 50 м/хв. У Classique вона інтегрована із системою Digistar від компанії Lombardi.

Другий пристрій – 330 мм монохромна система УФ-друку Vinsak VIS1200K, здатна друкувати QR-коди, текст та високоякісні зображення з роздільною здатністю до 600 dpi. Vinsak також пропонує низку фінішних пристроїв і рішень для маркування.