Управлінські офіси Koenig & Bauer Flexotecnica, відділи досліджень та розробок, продажу та обслуговування, а також різні адміністративні підрозділи компанії залишаться в Таваццано.

Перші дві машини, Evo XC для друкарні Hovat Limited у Великій Британії та Evo XD для німецької компанії Perga, представляли особливу проблему для всієї команди: машини були спроєктовані та попередньо зібрані в Італії, перш ніж їх перевезли до Вюрцбург для остаточного складання та заводських приймальних випробувань.

Найсучасніша машина Evo XD для компанії Perga з вісьма друкарськими апаратами, сушаркою нового покоління та інноваційними технологіями приводу та управління призначена для високоякісного друку на різних підкладках. Ширина полотнища — до 1320 мм, довжина рапорту — до 1070 мм. Машина має високоефективну енергозберігаючу систему вентиляції для проміжних та основних сушарок.

Evo XC для друкарні Hovat — компактна високопродуктивна флексомашина з центральним циліндром. За надзвичайно малих габаритних розмірів та наявності восьми друкарських апаратів доступні дві версії з макс. довжиною рапорту 850 мм та швидкістю друку до 400 м/хв. Машина також включає нову концепцію сушіння і безліч цифрових функцій індустрії 4.0. Концепція ідеально підходить для ефективного виробництва коротких та середніх тиражів на плівках, папері та ламінатах.