Паковання для кормів домашніх тварин і для догляду за домашніми тваринами має виконувати захисну функцію – вміст їжі повинен залишатися свіжим і неушкодженим. Але основним пріоритетом для восьми з десяти власників домашніх тварин є екологічне паковання. Покупці в усьому світі переходять до розумного споживання та активно обирають бренди, які зменшують вплив на довкілля, особливо у світлі зростання електронної комерції.

На цьогорічному Interzoo Mondi представила широкий спектр пакувальних рішень для харчової промисловості для домашніх тварин, щоб задовольнити індивідуальні потреби клієнтів.

RetortPouch Recyclable ідеально підходить для вологого корму для домашніх тварин. Новий мішок з високим бар’єрним захистом може замінити складне багатошарове паковання, що не підлягає вторинній переробці. Цей мішок витримує високі температури, захищає продукт і забезпечує чудовий термін зберігання, зменшуючи кількість харчових відходів.

У той же час, FlexiBag Recyclable від Mondi виявився популярним для сухих кормів для домашніх тварин – це пакувальне рішення теж має гарні бар’єрні властивості, може закриватися повторно, обмежує запахи, захищає продукт і підлягає переробці, й вже використовується кількома провідними брендами кормів для домашніх тварин.