У Prinect Direct включено нову програму Smart Product, яка дає змогу користувачам налаштовувати повністю автономне виробництво для офсетного та цифрового друку. В інформації про «кінцевий виріб», тепер докладно описується, яким саме має бути продукт, що випускається.

Перевірка PDF-файлу із завданням на друк проводиться відповідно до призначення виробу, але при цьому заохочуються творчий підхід та різноманітність у дизайні та виробництві, що дає змогу привнести додаткову цінність. При цьому система може скорочувати або навіть усувати цикли коригування завдань.

Smart Product дозволяє створити готовий для друку PDF-файл за шість простих кроків. Рішення дає змогу запускати повністю автоматизоване виробництво — від підготовки до друку до виготовлення друкарських форм або цифрового друку і при цьому інтегрується в робочий потік на порядок простіше, ніж аналогічні програмні продукти на базі JDF.

Під час заходу Heidelberg Prinect User Days (19 травня), компанія домовилася про бета-тестування оновленого рішення. Комерційна доступність оновленого ПЗ планується у четвертому кварталі поточного року.

Prinect Direct входить до хмарного клієнтського порталу Heidelberg Plus та системи додатків, яка буде представлена ​​в удосконаленому вигляді на заході Prinect User Days з новими значками, що ілюструють розширення можливостей підключення.

Heidelberg анонсував нове рішення під слоганом «вся друкарня на одному порталі». Минулої осені компанія випустила свій перший хмарний додаток Prinect Analytics. Heidelberg Plus тепер включає програми Prinect, Інтернет-магазин Heidelberg, сервісні програми і платформу Zaikio.