«Мільйон відбитків накладу з високим рівнем персоналізації, на який на інших друкарських машинах знадобилося б чимало змін, було виконано на S10P за кілька годин», — говорить Хадсон. При цьому девіз бренду Hudson Printing «красива друкована робота, виконана вчасно без сюрпризів», залишається незмінним.

«Машина виявилася настільки ефективною у виробництві довгих накладів зі змінними даними, що ми змінили нашу стратегію, наголосивши на цьому типі робіт і залучаючи їх дедалі більше, — пояснив Хадсон. — Друга друкарська машина дасть нам змогу реалізувати наше бачення та надавати продукцію, яку можна виготовити лише з застосуванням цієї технології».

Хадсон каже, що наступна S10P забезпечить резервування, потужність та можливість масштабніше тестувати нові типи поліграфії. «Я вважаю, що друк залишається чудовим механізмом доставки «досвіду», тому що він ефектний, фізично відчутний і, отже, емоційний, — зазначає Хадсон. — Персоналізований друк стане відправною точкою ще для більш особистих цифрових взаємодій».

Нанографічна друкарська машина Landa S10P для двобічного друку ф. B1 відтворює, як повідомляє виробник, до 96% кольорів Pantone при друці у 7 кольорів і забезпечує швидкість 6500 арк./год.