Мета документа — проінформувати виробників гофропродукції про можливості, що надають новітні технологічні розробки у галузі друку та обробки. Шон Сміт зазначає, що «оскільки споживання гофропаковання продовжує збільшуватися у всьому світі, ефективність друкарського виробництва важлива для задоволення вимог брендів у відповідь на споживчі переваги та зростання електронної комерції».

У посібнику аналізується структура сучасного гофровиробництва у контексті різних технологій і пояснюється, за яких обсягів виробництва та яких видів робіт виробники гофропаковання мають обирати цифровий друк на противагу традиційним методам флексографічного, глибокого чи офсетного друку. Порівнюється загальна вартість володіння (TCO) парком обладнання для виробництва гофрокоробів, у якому застосовуються струменева технологія друку, фальцесклеювальні лінії з використанням флексографічного друку, а також офсетне каширування.

Аналітик дістає висновку, що цифровий друк продемонстрував здатність ефективно й економічно вигідно задовольняти зростаючий попит на малі та середні наклади, на замовлення з численними версіями дизайну, за умов скорочення термінів виготовлення паковання. Не менш важлива здатність гофропаковання знижувати розмір складських запасів, у т.ч. запобігати ризику виникнення залишків паковання, що вже втратило актуальність.

Шон підкреслює: «Струменевий друк – найшвидша технологія, що використовується для друку гофропаковання. Вона доповнює флексографічний та офсетний друк, залишаючи за цими технологіями лише найбільші наклади, підвищуючи загальну ефективність виробництва». І це відкриває можливості для інновацій, даючи змогу створювати нові напрямки бізнесу.

Представлені в документи оцінки базуються на результатах практичного застосування випущеної компанією Domino однопрохідної системи цифрового друку на гофропакованні Domino X630i.