Компанія Mondi розробила два нових рішення для захисту вмісту свіжих продуктів на кожному етапі виробництва та логістики, гарантуючи, що вони прослужать довше завдяки продуманому дизайну та можливості застосування MAP (паковання в модифікованому газовому середовищі) для продовження терміну придатності.

Нове рішення зменшує вплив вологи, газів та жирів на впакований продукт. Реалізовано опцію повторної герметизації. Це полегшує контроль порцій, а також скорочує кількість харчових відходів. Реалізовано опцію повторної герметизації задля скорочення харчових відходів.

Концепція PERFORMing Monoloop — це рішення, придатне для повторного використання паковання на паперовій основі для таких продуктів, як сир або м’ясо. Лоток для паперу з бар’єрним шаром поєднується із пластиковим верхнім полотном, що забезпечує чудовий захист продукту при скороченні використання пластику.

Бар’єрний шар можна легко відокремити від лотка для паперу, щоб всі елементи можна було утилізувати окремо разом із відповідними потоками відходів.

Фахівці компанії наголошують, що рішення PERFORMing Monoloop забезпечує високий бар’єрний захист харчових продуктів, демонструючи, як паковання відіграє життєво важливу роль упродовж усього ланцюжка постачання.