Зручна для користувача панель AccurioPro Dashboard автоматично збирає інформацію про пристрої. Вона аналізується для надання швидких та повних даних для підвищення загальної продуктивності обладнання в режимі реального часу. Інтелектуальний ліцензований багатомовний програмний інструмент може використовуватися з пристроями Konica Minolta AccurioPrint та AccurioPress та призначений для вирішення широкого спектру завдань, вкл. комерційну поліграфію та друк корпоративних документів.

У версії початкового рівня AccurioPro Dashboard Essential запропоноване чудове співвідношення ціни та продуктивності на основі даних завдань на друк та матеріалів для друку.

Версія Ultimate надає більш детальні звіти та порівнює дані щодо продуктивності за кілька тижнів. Вона забезпечена меню AccurioPro Dashboard Ultimate Single Item, яке є повноцінним хмарним сервісом та надає інтелектуальну інформаційну платформу для скорочення часу простоювання та збільшення виробничих потужностей.

Ultimate також дає докладні рекомендації щодо збільшення часу безвідмовної роботи пристроїв у друкарні та дозволяє проводити глибоку аналітику для визначення основних причин збитків/прибутків, а також всебічний аналіз фактичного часу та ресурсів, необхідних у процесі виробництва.

Обидві версії, Essential та Ultimate, є власними розробками Konica Minolta.