Загальна довжина MAGNUS Q4800 становить майже 19 м, а ширина — 3,5 м. Це робить її найбільшою системою CtP, колись встановленою у світі.

Група WKS – один з провідних постачальників послуг у галузі друку ЗМІ у німецькомовних країнах Європи. До складу групи входять дев’ять компаній на шести підприємствах у всій Німеччині. Передові виробничі потужності дають змогу виконувати поліграфічні проекти від малих накладів до гигантських обсягів у сегменті великосерійного друку. WKS Group має потужності для рулонного та листового офсетного друку, а також цифрового друку та фінішної обробки.

Повністю автоматичну систему MAGNUS Q4800 було введено в експлуатацію на ділянці рулонного офсетного друку WKS Group у грудні 2021 року. Проте, перш ніж це сталося, команді Kodak довелося подолати складні логістичні проблеми. П’ятнадцять великих транспортних скриньок потрібно було доставити до Чикаго з центру розробки та виробництва CtP Kodak у Ванкувері. Потім подорож продовжилася повітрям до Франкфурта, де вони були перевезені на підприємство WKS Group в Ессені.

Після прибуття вантаж підняли краном на четвертий поверх на висоту 16 метрів. Плейтсеттер MAGNUS Q4800 забезпечує крейсерську швидкість та продуктивність при виготовленні пластин надвеликого XLF-формату. Він підтримує розміри пластин шириною до 2,86 м та використовує технологію формування зображень KODAK SQUARESPOT.

Конфігурація MAGNUS Q4800, встановлена ​​в WKS Group, забезпечує повністю автоматичне завантаження 4800 пластин, що дає змогу виводити понад 10 000 м² форм без дозавантаження.