Вона працює зі швидкістю 200 м/хв. на підкладках від 15 до 450 мікрон і підходить для виробництва самоклейних етикеток, термозбіжних рукавів, багатошарових етикеток та блістерного паковання. Компанія MPS внесла низку покращень у друкарські машини. Наприклад, нова система висувних фарбових секцій для прискорення переналагодження входить до стандартної комплектації всіх машин.

Реалізовано нову технологію швидкознімних гільз MPS E-sleeve, яка забезпечує передбачувану якість друку, простішу та швидку зміну завдань та більш тривалий термін експлуатації.

Для автоматичного налаштування параметрів тиску друку за допомогою сервоприводів доступна опція Advanced Automation. Друкарська машина також має збільшену ємність пам’яті для зберігання завдань, систему приведення M2M Mark-to-Mark, міцніші напрямні, захисну планку та низку ергономічних поліпшень.

Основна новинка — система MPSConnect, яка контролює роботу друкарської машини за допомогою десятків датчиків. Вони забезпечують контроль швидкості та натягу полотнища, енергоспоживання, налаштування приведення та тиску, вологості та температури довкілля, аварійних ситуацій тощо.

Система також має підключення до фірмового хмарного ПЗ MPS через Інтернет та пропонує власникам індивідуальні рекомендації на основі даних з друкарської машини з таких питань, як скорочення відходів, підвищення швидкості виробництва та часу роботи. Ця опція робить друкарню менш залежною від окремих операторів й має найбільший сенс для складних робіт із розширеним колірним охопленням (ECG).

Машину також оснащено новим монітором та панеллю, які дають змогу операторам індивідуально входити в систему, налаштовувати машину під свої завдання та зберігати ці налаштування для різних завдань.

Нова система висувних друкарських секцій та новий пульт управління в машинах MPS сьомого покоління. До комплектації стандартно входить низка технологічних модулів MPS, вкл. Crisp.Dot, iStop та Quick Change Die Station.

Крім того, в машині використовується фірмова рейкова система Ultra-flex, що дає змогу легко додавати в потрібній послідовності додаткові пристрої, наприклад, для трафаретного друку, фольгування, висічки і т.п.