Друкарські блоки забезпечують швидкість до 150 м/хв. при повнокольоровому друці шириною 44,45 см у продуктивному режимі з роздільною здатністю 1600×790 dpi.

Виробник ЦДМ об’єднав технологію Memjet DuraLink з масштабованою системою сушіння від Adphos та вбудованим сканувальним ОТК-блоком від Mitsubishi, щоб забезпечити виведення складних макетів зі змінними текстовими та графічними даними.

WEBJet 2100P легко поєднується з усім спектром запатентованих інструментів для різання, перфорації, фальцювання тощо.

Нові друкувальні голівки у порівнянні з голівками попередніх поколінь забезпечують одну з найвищих роздільних здатностей на ринку та неперевершену простоту обслуговування, що дає змогу оператору проводити технічне обслуговування самостійно. «WEBJet 2100P працює з новими пігментними чорнилами з додатковими перевагами надзвичайно довговічних термодрукувальних головок та підвищеної стійкості друку. Оскільки понад 40 млн сторінок вже видрукувано на виробництві клієнта, який тестував систему, ми раді оголосити про широку доступність на початку 2022 року», — заявив президент Super Web Digital Пол Шварц.

Перша WEBJet 2100P працює у клієнтів на Середньому Заході США з початку 2021 року. У продуктовій лінійці Super Web Digital наразі три моделі. Платформа WEBJet може надати безліч різних варіантів фінішної обробки відповідно до потреб замовника. Компанія працює під девізом «Друкарські машини WEBJet знову роблять друк прибутковим».