Про SurePress L-4733A/L-4733AW відомо, що за рахунок покращених характеристик блоку сушіння чорнил вона має високу продуктивність при роботі з плівкою — від 0,9 до 2,8 м/хв., за макс. швидкості 5 м/хв. Чорнила сертифіковані за стандартом безпеки REACH, прийнятим у Європі, і можуть використовуватися для випуску харчового та фармацевтичного паковання.

У ЦДМ забезпечено автоматичне очищення та промивання друкувальних голівок, що значно заощаджує час на її обслуговування. Для технічної підтримки користувачів SurePress L-4733A/L-4733AW у Epson створили інформаційний онлайн-ресурс, де зібрані від друкарень дані будуть розміщуватися для аналізу.

Ключова особливість УФ-моделі SurePress L-6534VW — унікальна відповідність друкувальних голівок PrecisionCore та чорнил, що дає змогу отримувати зображення з роздільною здатністю 600×1200 dpi, з вражаючими швидкістю та стабільністю.

У стандартному режимі машина друкує до 30 м/хв., у продуктивному — до 50 м/хв. Систему транспортування матеріалу в L-6534VW влаштовано так, щоб запобігти деформації носія по всьому тракту, і завдяки тісному контакту друкарського модуля з основою забезпечити точність позиціонування та передачі дрібних деталей. Наявність білих чорнил дає змогу працювати в кольорі з прозорими та металізованими поверхнями. Прозорий лак забезпечить готовій продукції додану вартість, а можливість друку помаранчевими чорнилами – більш широку кольорову гаму.