ЦДМ друкує зі швидкістю 100 стор. формату Letter за хв.. і може виробляти піковий обсяг до 2,25 млн стор. цього формату на місяць. AccurioPrint 2100 підтримує різні типи носіїв до 350 г/м² (до 300 г/м² у дуплексі).

Додатковий інтелектуальний датчик IM-101 підтримує функцію виявлення носія, що дає змогу автоматично визначати тип та щільність паперу. Серед інших особливостей AccurioPrint 2100 — загальний інтерфейс користувача з кольоровими машинами, розширені функції підключення та високошвидкісний сканер.

Фірмова технологія Konica Minolta Screen-enhancing Activity Digital Process (SEAD) забезпечує виняткову якість зображень навіть під час друку за макс. швидкості, а також автоматичне налаштування реєстрації лиця та звороту.

ПЗ для управління завданнями AccurioPro Print Manager пропонує різні функції для покращення загального робочого процесу (моніторинг робіт, редагування та функції гарячих папок). AccurioPrint 2100 пропонує можливість укладання в податчики до 4 200 аркушів та різноманітні варіанти післядрукарської обробки, вкл. зшивання до 100 аркушів, брошурування до 80 стор., фальцювання та інші варіанти фінішних пристроїв.

«У Konica Minolta ми постійно переосмислюємо друк, щоб визначити, що він означатиме для нашої галузі завтра. А співпраця з клієнтами для розуміння їхніх потреб та того, де вони хочуть бути через п’ять, десять років, допомагає нам розробляти продукти, які створять можливості для тривалого зростання, — заявив Діно Пальярелло, старший віце-президент з управління та планування виробництвом Konica Minolta. — Завдяки передовим технологіям автоматизації AccurioPrint 2100 може принести користь будь-якому друкарському виробництву, збільшуючи продуктивність та знижуючи витрати».