Компанія hubergroup була одним із партнерів проєкту з розробки бази даних, яка є одним із основних компонентів цієї інноваційної системи контролю якості. Наприкінці 2017 р. активи придбала Baldwin Vision Systems.

ПЗ ColorTrack є основою єдиного в галузі повного рішення для управління кольором та фарбами, що забезпечує обмін даними в реальному часі за допомогою вимірювань кольору із системами DeltaCam та InkWeigh. ColorTrack — це ПЗ для управління кольором для флексографічного та глибокого друку, а також високоадаптивне рішення («експерт за кольором із коробки») для пакувальних принтерів.

Завдяки безлічі опцій для ручних та потокових спектральних вимірювань, ПЗ забезпечує швидку та точну корекцію складу фарб у друкарській машині. Вимірювання кольору за допомогою DeltaCam робить розширені спектральні вимірювання доступними для друкарень із виробництва паковання. Приблизно за половину вартості інших вбудованих систем виробники паковання можуть використовувати точне 31-канальне спектральне вимірювання на плівці, папері або картоні, гарантуючи, що вся друкована продукція відповідає еталонним колірним характеристикам.

Сумісна з ISO технологія, що підтримує умови вимірювання M0 та M1, дає змогу друкарням скорочувати час та відходи, забезпечуючи стабільність кольору по всьому рулону. За допомогою InkWeigh оператори друкарської машини можуть оцінювати рецепти фарб, отримані з ПЗ для складання рецептур, щоб легко вносити зміни.

Бібліотека InkWeigh зберігає інформацію про найкращу корекцію кольору при замішуванні фарб і може бути використана в подальшому. ColorTrack легко інтегрується з ПЗ X-Rite InkFormulation, щоб спростити робочий процес і значно скоротити кількість коригувань фарб, потрібних для досягнення точних кольорів.

Деякі унікальні особливості ColorTrack:

  • одночасний контроль кількох колірних мішеней в одній роботі (до і після ламінування, кольорова кухня);
  • корекція рецептів фарб безпосередньо у машині;
  • пропозиції щодо заміни анілоксу або концентрації фарб із прогнозуванням результатів;
  • оптимізація зміни фарб у машині від одного завдання до іншого;
  • автоматичний розрахунок кількості фарби, потрібної для виробництва.