Це партнерство дасть змогу використати досвід Digimarc у галузі цифрових водяних знаків для створення комплексного продукту з автоматизації захисту та відстеження торговельних марок.

Технологія Digimarc Verify доступна окремим клієнтам з 2020 р. у ПЗ Cloudflow Hybrid Software для перевірки наявності цифрових водяних знаків Digimarc. Цифрові водяні знаки Digimarc забезпечують прихований та відкритий захист фізичних продуктів, паковання та цифрових активів, додаючи спеціальний шар, який підтримує захист бренду. Цифрові водяні знаки повністю відповідають галузевим стандартам, але при цьому непомітні для людського ока. Оскільки непомітний водяний знак впроваджується по всій площі поверхні зображення, сканування спрощується. Також зменшується ймовірність помилки з моменту створення до моменту затвердження, що дає змогу уникнути дорогих помилок під час друку.

Hybrid Software також планує додати підтримку Digimarc у ПЗ Packz для редагування PDF, що дасть змогу застосовувати та виявляти цифрові водяні знаки на етапі додрукарської підготовки. Поточна інтегрована версія Digimarc Verify with Cloudflow доступна вже сьогодні і пропонує інструменти звітності та перевірки. Наступна версія, запланована на початок 2022 р., включатиме вдосконалене декодування та розширену градацію цифрових водяних знаків Digimarc.

Випуск Packz 8, редактора PDF від Hybrid Software, який підтримує цифрові водяні знаки Digimarc, заплановано на середину 2022 року.