Флагманський завод з випуску гофрованих матеріалів у Чеське-Будейовіце (Чехія) є також центром розробки та виробництва паковання, яким Mondi забезпечує провідні компанії на ринку електронної комерції. Служби доставки рівня Amazon і FedEx дедалі частіше вимагають від партнерів відповідності боксів стандартам ISTA, задаючи нові стандарти в галузі перевезень товарів з онлайн-магазинів.

«Ретельне тестування паковання відповідно до стандартів ISTA виключає ризик пошкодження вмісту та подальших претензій, а значить — знижує витрати та репутаційні збитки, – зазначає Тарік Аніба, директор з продажу та маркетингу Mondi Corrugated Solutions. — Пропонуючи нову послугу клієнтам, ми допомагаємо їм адаптуватися до мінливих вимог ринку, залишатися гнучкими, конкурентоспроможними та стійкими». Лабораторія Mondi є частиною мережі підтримки постачальників Amazon Packaging Support and Supplier Network і кращим партнером для перевірки безпеки паковання трьох типів, затверджених відповідно до програми скорочення відходів у сфері e-commerce:

  • безкоштовна тара (FFP);
  • паковання в «рідний» контейнер (SIOC);
  • паковання без розпакування (PFP).

Mondi має всі потрібні інструменти, щоб змоделювати типові для відправлень неприємності під час транспортування або сортування — стиснення, падіння, вібрацію, затискання тощо.