За словами розробника, це дає змогу друкарням економити до 80% робочого часу, виключає вплив людського фактора і, як наслідок, появу помилок. Спільне рішення EFI та Duplo виключає потребу вносити параметри роботи до контролера Duplo з їхнім подальшим імпортом у ПЗ Fiery Impose. Це особливо важливо для друкарень, які щодня виконують сотні дрібних замовлень.

Всі можливі опції та обмеження післядрукарської обробки макетів, що є в машині DC-618, вже внесені в Fiery Impose, що дає змогу операторам за лічені хвилини формувати спуски з покроковою візуалізацією кожного етапу робочого процесу.

Можливі для DС-618 параметри післядрукарських робіт (різ, біговка та перфорація) також виводяться на екран. Все, що потрібно оператору, — завантажити відбитки в машину. Джон Хенц, віце-президент з продажу та маркетингу EFI Fiery «Помилка оператора на палітурній ділянці коштує друкарні дуже дорого. Ми дуже раді тому, що завдяки співпраці з компанією Duplo на ринку з’явилося рішення, що сприяє макс. автоматизації робочих процесів у друкарнях та на рекламно-виробничих підприємствах. Наші клієнти зможуть оптимізувати робочі процеси і для виконання повторювальних замовлень, завдяки бібліотеці шаблонів і «гарячих» папок, а також ПЗ Fiery JobFlow».