Крім високоточного потрапляння крапель, що забезпечується технологією MEMS, унікальне розташування сопел дає змогу досягти високої якості друку навіть за великих зазорів, потрібних, зокрема, для текстильного друку.

Основні характеристики RICOH TH6310F:

  • унікальна конструкція з використанням технології MEMS дала змогу створити масив із 1600 сопел (2 модулі з 8 рядів по 100) із шириною друку 2,6". Сопла розташовані так, що повітряний потік від крапель чорнил не впливає на якість зображення, забезпечуючи високу якість друку навіть при зазорі в 4 мм;
  • унікальний механізм циркуляції чорнил для високої стабільності вивантаження значно знижує ризик виникнення дефектів викиду крапель (засихання сопел або осідання частинок чорнила). Це дає змогу друкувати зі швидкістю понад 100 м/хв. за один прохід;
  • можливе використання водних, УФ та сольвентних чорнил. Нові головки можуть використовуватися в широкому спектрі промислових застосувань (друк текстилю, гофророкартону, етикетки і т.д.).
  • чорнильний порт має просту конструкцію, завдяки чому голівки можуть легко комбінуватися та інтегруватися у широкий спектр друкарських систем.

Голівки будуть доступні з 23 листопада 2021 року.