Завдяки інтерактивному «побудовнику» звітів та простому редактору макетів користувачі Dalim ES 6 витрачатимуть на створення звітів менше часу. Система спільної онлайн-перевірки та схвалення підходить не лише для друку, але й для мультимедійних матеріалів, відео, банерів та швидкого 3D-рендерінгу.

DAM-рішення Workflow first забезпечує автоматичну інтеграцію та спільну роботу, поєднуючи систему управління цифровими активами та потужний автоматизований робочий процес. Користувачам стало простіше працювати з контентом у веб-браузері, обмінюватися документами або створювати контрольні таблиці.

API-бронювання робочих завдань дає змогу налаштувати власні черги за допомогою простого WYSIWYG-редактора, водночас забезпечуючи простий та зручний доступ до метаданих контенту. У новій версії використано штучний інтелект для пошуку схожих ресурсів. Поряд із тегами метаданих, пошук визначатиме слова-синоніми. ПЗ Dalim ES також може бути інтегровано зі сторонніми системами автоматичного пошуку за ключовими словами.

Новий модуль Adobe CC забезпечує безшовну віддалену інтеграцію Dalim ES 6 DAM і Adobe Creative Suite. Розробники підкреслюють, що Dalim ES 6 автоматизує повторювані для зниження витрат, і його можна масштабувати для роботи з будь-яким набором традиційного та цифрового друкарського обладнання.