За словами виробника, модель DP-X850 стане флагманом усієї лінійки серії Х. Вона розроблена для друку великих накладів з високою швидкістю. Поряд із високим ступенем надійності та стабільності DP-X850 відрізняється високою для цього класу пристроїв швидкістю друку – 200 стор./хв. з роздільною здатністю 600 dpi. DP-X850 має компактну та ергономічну конструкцію, оснащена модулем подачі високої ємності та дає змогу працювати з широким асортиментом паперу, вкл. крейдований, шорсткий, макулатурний, деякі види картону та конверти.

Новий режим обробки зображень «Графіка» покращує якість зображень на документах, що містять ілюстрації, дає змогу досягати більш високої чіткості, особливо під час друку збільшених відсканованих зображень.

Легкість в експлуатації досягається завдяки наявності кольорової сенсорної панелі та колірним сигналам, що попереджають користувача про різні статуси роботи машини на великій відстані. Подавальний лоток великої ємності можна встановити під кутом до машини, щоб забезпечити акуратне виведення копій у стос і запобігти застряганню паперу в машині.