На початку зустрічі Кацусі Хірокава, президент та головний виконавчий директор компанії, заявив: «Ми анонсували новий продукт у квітні, але через поширення коронавірусної інфекції не змогли надати можливість всім побачити його безпосередньо. Наразі ми змогли організувати презентацію тривалістю у кілька днів. Наша компанія веде бізнес із корпоративним посланням «Розфарбуємо світ разом». Ми цінуємо вашу довіру».

Керівник R&D розповів про нові технічні рішення та зміни у структурі машини. Гостям було надано можливість оглянути у безпосередній близькості нові пристрої та технології, застосовані в RMGT 10.

На демонстрації було показано у роботі шестифарбову друкарську машину RMGT 1060LX-6+DU+CC+2LD+LED-UV+PQS-D з LED-UV сушарками. Було видрукувано два завдання поспіль з використанням лакувальної секції: одне на мікрогофрокартоні, а інше — на крейдованому картоні. Перша робота з використанням LED-UV фарб та лаків — це паковання для іграшок у чотири фарби та вибірковим лакуванням двома видами лаку. При виконанні другого завдання на крейдованому картоні було видрукувано іншу роботу з використанням CMYK, замовних кольорів Pantone та лаку. Для транспортування матеріалів на презентації використовувалися роботизовані візки Nipper із програмним управлінням. За командою візок витягав стапель з готовою продукцією з приймального пристрою друкарської машини та перевозив його на призначену локацію.