У 1979 році виробництво переїхало до Честерфілда (штат Міссісіпі) у виробничий комплекс площею 100 000 кв. футів. І з цього моменту розпочався новий етап у розвитку фірми. Компанія постійно розвивала виробничі потужності та технічні рішення, які були пошановані багатьма авторитетними галузевими нагородами.

«Mark Andy завжди керувався очікуваннями клієнтів і дотримувався їх в умовах мінливого ринку», — говорить Пі Джей Десаї, генеральний директор компанії. Першою віхою на цьому шляху стала поява в 1990 р. машини Mark Andy 2200, яка успішно продається в США досі.

Наступне етапне рішення з’явилося у 2009 році: платформа Performance Series для професіоналів у галузі друку етикетки та паковання. Поворотним моментом для довгострокового розвитку компанії в етикетковій та пакувальній промисловості стало також впровадження виробником упродовж останнього десятиліття цифрових гібридних рішень.

Наразі портфель конфігурованих машин Mark Andy включає Digital Pro, Digital Series HD і Digital iQ. Сьогодні компанія має глобальну мережу, у ній працює понад 450 співробітників по всьому світу на заводах у США, Канаді, Польщі та Великій Британії, а загалом компанія представлена ​​більш ніж у 60 країнах.