Разом з новою версією CalderaRIP компанія випустила 12 версію набору інструментів CalderaDock V1.12. Тепер він постачається з покращеним інтерфейсом для підключення та перемикання ліцензій RIP та модулем Sync & Deploy, що дає змогу користувачам віддалено встановлювати драйвери та профілі.

За словами розробника, включені до версії 15 нові функції зроблять її одним із найуніверсальніших пакетів RIP на ринку. Для підвищення точності різання темних, прозорих або металізованих матеріалів створено нову функцію White Under Marks, а інша нова функція – Wide Contour Offset – значно підвищила точність процесу різання текстильних матеріалів з урахуванням їхньої деформації.

Користувачі зможуть автоматизувати робочий процес обрізування з трьох боків у Fotoba XLA 170 за допомогою унікальної функції ASP (Automatic Slicer Positioning), що дає змогу заощадити на ручних процесах, забезпечуючи макс. швидкість різання, універсальність і точність.

Нова функція попереднього перегляду допомагає швидко відстежувати статуси замовлень у виробничих середовищах, спрощує перевірку файлів до та після друку та може використовуватися для перевірки нестингу, щоб мінімізувати помилки та відходи матеріалу.

Було покращено функцію TileOrder та додано бібліотеки сумішевих кольорів Pantone Fashion та Home Interior. Поряд з цими покращеннями, версія 15 постачається з новими функціями для передплатників CalderaCare, вкл. PrintProof для налаштування ефективного робочого процесу перевірки завдань та запобігання небажаним відходам, а також новий фільтр дати CalderaJobs, що полегшує пошук замовлення в базі.

Також було покращено функцію SmartImport з автоматизації робочих процесів надсилання завдань на друк.