Pureprint Group була потрібна додаткова високоякісна друкарська машина, яка допомогла б задовольнити зростаючий попит, який вже перевищив рівень 2019 року. Встановлення другої машини HP Indigo 100K, за рік після першої, гарантує, що друкарня зможе виконати зростаючий обсяг замовлень клієнтів.

 

Pureprint цілеспрямовано розвиває напрямок цифрового друку та вважає зниження впливу на довкілля обов’язковою умовою для бізнесу. У 2002 р. компанія розробила власну систему екологічного друку Pureprint і отримала акредитацію за стандартом ISO 14001.

Pureprint Group, заснована в 1926 р., є сімейним підприємством. На трьох виробничих майданчиках, які працюють 24 години на добу, зайнято більше 400 співробітників. Основні виробничі потужності займають 220 000 квадратних футів.

Крім HP Indigo друкарня має три листові офсетні машини Heidelberg Speedmaster ф. B1: 4- і 5-кольорові XL106 і 10-кольоровий XL-105. Також в Pureprint використовуються машини для трафаретного друку та великий парк післядрукарського обладнання Muller Martini, Schmedt, MBO, Horizon та інших виробників, а також машини для фінішних операцій пакування та формування директ-мейл відправлень.

Широкоформатний цифровий друк здійснюється за допомогою Inca Digital Onset X3 і Vutek HS 125 Pro. За останні п’ять років компанія інвестувала понад £20 млн у новітнє обладнання, програмне забезпечення та веб-платформи.