Програма підтримує вимір як стандартних, так і призначених для користувача контрольних шкал і може бути з легкістю включена в техпроцес будь-якої друкарні. Alwan ToolBox пропонує перевіряти відбитки на відповідність стандарту ISO 12647-2 максимально просто.

Лише 30 вимірювань, і ви будете знати про свою друкарську машину буквально все, що потрібно дбайливому господареві — розтискування по всім фарбам, відхилення від балансу сірого та характеристики кольору чистих кольорів та їхніх подвійних накладень. Просто підключіть спектрофотометр X-Rite (iOne або Exact) або Techkon до комп’ютера і гранично простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс програми Alwan ToolBox приведе вас до заповітної мети буквально за кілька хвилин і абсолютно безкоштовно.

Більше не треба зупиняти роботу і друкувати текстові файли — шкала розміром 0,6×19 см може бути розміщена на полях буквально будь-якого накладу, і ви зможете оцінити стан друкарського процесу в будь-який момент, і без будь-яких додаткових витрат. Alwan ToolBox дозволяє за кілька хвилин отримати розширений звіт про друкований відбиток із зазначенням відповідності всім параметрам стандарту ISO 12647-2 або будь-якого іншого. Базова версія програми виводить ці відомості на екран комп’ютера, а розширена — зберігає звіти в PDF у вигляді паспорта якості та проводить серії вимірювань з усередненням і формуванням звіту по всьому накладу, що є дуже важливим моментом при побудові навіть найпростішої системи управління якістю.