У ПЗ Fiery XF 7.3 і контролер EFI Fiery proServer додано підтримку понад 180 нових драйверів принтерів Agfa, Canon, d.gen, Durst, HP, Mimaki, Mutoh, Roland DG, Teckwin тощо. В результаті загальна кількість підтримуваних Fiery моделей принтерів перевищила 1200.

Fiery XF 7.3 підвищує продуктивність за рахунок підтримки QR-кодів для ріжучих плотерів Zund, Kongsberg PCS, iCut, EuroSystems OptiScout v8 і Matic. У цій версії реалізовано новий режим друку, який може скоротити час обробки завдань із сумішевими кольорами на 50%. Новий режим «Чисті кольори» (Clean Colors) забезпечує отримання більш насичених та яскравих відбитків, а підтримка ICC-профілю PrintWide2020 — високу насиченість кольору та контраст із збереженням нейтрального балансу сірого і реалістичних відтінків шкіри.

Нове ПЗ EFI Fiery Prep-it, яке надійде у продаж у листопаді 2021 р., може значно поліпшити різання та підготовку до нього. Як вважають розробники, ПЗ забезпечує кращий в галузі нестінг (у т.ч. двобічний), даючи змогу економити більше матеріалу, ніж рішення конкурентів, а також скорочує час виконання замовлення. Fiery XF з Fiery Prep-it може управляти більш ніж 1300 моделями ріжучих плотерів.

Fiery XF 7.3 з опцією Fiery Color Profiler тепер пропонується у двох версіях, адаптованих до потреб тестового друку та виробництва. ПЗ доступне для всіх користувачів розширеної програми обслуговування EFI або як додаток до чинної угоди про обслуговування і підтримки ПЗ EFI або. Придбати ПЗ Fiery Prep-it можна в EFI або її авторизованих реселерів.