• вузькорулонну флексографічну машину Master DM5 «все в одному» (All-in-One) з модулями цифрового друку й обробки;
  • струменеву ЦДМ Mouvent LB702-UV з УФ-чорнилами;
  • етикеткові флексографічні машини Vision M1, Master M5 і Master M6.

Всі вони входять до лінійки Bobst oneLABEL. За словами виробника, лінія Master DM5 All-in-One об’єднує переваги флексографічних і струменевих технологій Bobst у єдиний робочий процес, виконуючи праймування, друк, ошляхетнення та різання за один прохід під управлынням одного оператора.

Всі модулі лінії виготовляє Bobst, тому замовнику буде легко конфігурувати її відповідно до виробничих потреб і додавати модулі за потреби. Master DM5 друкує з роздільною здатністю 1200×1200 dpi, зі швидкістю до 100 м/хв. Технологія Bobst DigiFlexo дає змогу автоматизувати налаштування поздовжнього та поперекового приведення, навіть коли виникає потреба перейти з флексографічного на цифровий друк.

Високопродуктивна струменева ЦДМ LB702-UV для УФ-друку етикеток також працює зі швидкістю до 100 м/хв. і може випускати до 200 тис. м² етикеток на місяць при роботі в одну 8-годинну зміну з одним оператором. Використання технології розширеного колірного охоплення забезпечує відтворення найширшої, за словами виробника, колірної гами у цій категорії машин. В якості опції може додаватися білий колір.

Технології DigiFlexo і oneECG підвищують продуктивність вузькорулонних машин Master M5 і Master M6 завдяки функціям автоматизації:

  • автоматична система замовлень без зупинки машини Excelprint;
  • автоматична система налаштування та управління приведенням PrintTutor;
  • система контролю тиску друку PrintTutor Plus.

Флексографічна машина VISION M1 оснащується різноманітними модулями обробки в лінію і може працювати з рулонами завш. 370 мм і 430 мм за швидкості до 180 м/хв.