«Ми бачимо, що цифровий друк — це майбутнє друку, і вирішили зробити крок в майбутнє разом, — заявив директор Aurika Арунас Акстінас. — Тепер ми будемо друкувати набагато швидше! Це надихає так, як олімпійця, що виграє золоту медаль».

Заснована в 1991 р. у Каунасі компанія Aurika виробляє самоклейну етикетку та паковання для широкої бази клієнтів, вкл. представників харчової промисловості, індустрій напоїв і косметики.

До цього Aurika виконувала в середньому 5000 робіт на міс. на ЦДМ HP Indigo 6800 і шести вузькорулонних флексографічних машинах. З новою ЦДМ Aurika отримала можливість виконувати більш довгі наклади та роботи, критичні з огляду на відтворення кольору, що відкриває для компанії абсолютно нові ринки.

Раніше компанія друкувала у цифровий спосіб лише завдання довжиною до 1500 м, тепер Aurika може друкувати замовлення довжиною від 3000 до 5000 м.

За допомогою PrintOS Aurika отримала можливість вимірювати продуктивність друкарської машини, що корисно при аналізі бізнес-операцій. Використання ПЗ HP SmartStream Designer означає, що невеликі клієнти Aurika не залишаються осторонь.

HP Indigo 8K також оснащено технологією Spot Master для швидкого та точного підбору кольору, щоб забезпечити ідентичність кожної одиниці паковання, незалежно від того, коли воно надруковане.

«За допомогою HP Indigo 8K можна персоналізувати етикетки за конкурентними цінами в короткі терміни. Наша команда хотіла створити унікальний досвід для клієнтів, і з HP Indigo 8K ці можливості стають безмежними», — зазначає Арунас Акстінас.