Розробник запевняє, що удосконалення у версії Fiery Command WorkStation 6.7 задовольнять найнагальніші потреби постачальників послуг друку за рахунок прискорення адміністрування та відправки завдань на друк. Автоматичне маркування замовлень з використанням попередніх параметрів друку допомагає швидше класифікувати, знаходити замовлення й управляти ними.

Новий інструмент пошуку дає змогу розподіляти завантаження з використанням усіх підключених контролерів друку Fiery. Command WorkStation 6.7 у поєднанні з ПЗ Fiery Workflow Suite також спрощує та прискорює виконання інших завдань підготовки замовлень до друку. Наприклад, рішення Fiery ImageViewer з пакета Workflow Suite містить нові елементи управління для зміни порядку проходження, дублювання або видалення сторінок, позбавляючи від потреби виходити з інструменту для простого редагування сторінки.

Використовуючи Command WorkStation 6.7 з Fiery Hot Folders, можна автоматизувати попередні налаштування контролера друку, шаблонів спуску шпальт і багато чого іншого. За допомогою іншого інтегрованого рішення — Fiery FreeForm Create — користувачі можуть значно спростити відправлення на друк завдань зі змінними даними.