Нова вражаюча можливість спільного використання каналів спрощує профілювання багатоколірних друкарських пристроїв і DeviceLink. Це надзвичайно корисно при друці спеціальними фарбами та чорнилами, наприклад, по кераміці та текстилю.

Перероблений модуль DeviceLink Editing тепер проводить користувача через весь процес створення та зміни профілів DeviceLink на основі індивідуально редагованих тестових таблиць. Покращена функція перетворення зображень з новим налаштованим інструментом накладення дає змогу порівнювати вихідний файл зображення з перетвореним зображенням, використовуючи заданий робочий процес управління кольором.

Збільшення швидкості роботи забезпечує вдвічі швидший розрахунок профілю, а функція DeviceLink для повторного кольороподілу зі збереженням 0% чорного — це лише одне з багатьох поліпшень, яке робить CoPrA провідним додатком для профілювання ICC від ColorLogic. CoPrA забезпечує створення високоякісних профілів DeviceLink і SaveInk для будь-якого друкарського пристрою, колірного простору та процесу друку та може працювати автономно або як частина потужного пакета ColorLogic Suite для створення повного рішення з управління кольором.