LabelHub — це хмарне ПЗ з щомісячною передплатою. Клієнтський веб-портал спрощує надання онлайн-послуг клієнтам друкарень. Інструменти LabelHub спрощують додрукарську підготовки, маючи вбудовані в систему функції автоматичної попередньої перевірки файлів та спуску макетів на лист.

Функція Step & Repeat автоматично генерує PDF відповідно до вимог виробництва і конкретної цифрової друкарської машини. Одним з користувачів LabelHub є друкарня FlexoPrint, що входить до групи спеціалізованих поліграфічних компаній Optimum Group, що пропонують повний пакет етикеток і різні варіанти гнучкого паковання.

16 компаній-членів Optimum Group з Голландії, Бельгії, Данії та Німеччини спеціалізуються на флексографії та цифровому друці етикеток для клієнтів з харчової, косметичної, фармацевтичної, хімічної та інших галузей, а також рітейлу. FlexoPrint виробляє самоклейні етикетки насамперед для товарів повсякденного попиту (FMCG) та логістики.

Генеральний директор FlexoPrint Ларс Олі Наута, який також керує операціями Optimum Group в Скандинавії: «Коли ми вперше інвестували в цифрове обладнання, я був зосереджений на двох речах: не хотів наймати графічного дизайнера; автоматичний процес від художнього твору до друку. LabelHub забезпечив і те, й інше. Наші клієнти відправляють перевірені ілюстрації, ми завантажуємо їх до системи, і вони готові до друку лише за п’ять хвилин. Це заощаджує дорогоцінний час і ресурси для всіх залучених сторін. Ми обрали LabelHub, тому що ця чудова система дійсно добре працює, проста у використанні та покриває близько 95% всієї додрукарської підготовки».