18 різних дизайнів реальних етикеток в одному завданні. Вперше роботу за стандартом HiQ EGP з лініатурою 178 lpi (70 ліній на см) було видрукувано у флексографічний спосіб з використанням семикольорового друку з білилами (CMYK + OGV + White) на плівці BOPP для демонстрації на SOMA Open House в Чехії в травні 2018 року

Компанії Heineken було потрібне оновлене ​​паковання з поліпропілену для банок з особливою увагою до екологічності друку та мінімізації викидів вуглекислого газу. І такий продукт було видрукувано RKW з використанням методу EGP, який скоротив відходи підкладки, мінімізував кількість фарби і зменшив кількість хімікатів, що використовуються у процесі друку.

RKW Finland була однією з перших друкарень, яка стала застосовувати метод EGP за допомогою компанії Marvaco, одного з піонерів цієї технології. В результаті якість флексографічного друку істотно зросла. Це принесло у різні роки RKW Finland разом з Marvaco більше десяти нагород. А загалом до фіналу конкурсу FlexoTech Awards в 2021 р. вийшли 7 компаній з країн Північної Європи, які співпрацюють з Marvaco.

Marvaco — найбільший виробник флексографічних форм у Північній Європі. Щорічно фірма робить форми для друку близько 30000 пакувальних виробів силами 90 фахівців у Фінляндії, Швеції та Німеччини. Marvaco є одним з піонерів технології EGP, просуваючи її разом з такими виробниками як SOMA і FLINT GROUP. EGP — технологія та метод кольороподілу, в якому колірна гамма CMYK доповнюється фарбами або чорнилами OGV (помаранчевий, зелений, фіолетовий), що більш ніж удвічі збільшує кількість доступних колірних відтінків в порівнянні з колірною серією Pantone +.

RKW Finland спеціалізується на промисловому пластиковому гнучкому пакованні. З 2001 р. RKW Finland входить до німецької групи RKW. У 2017 ф.р. загальний обсяг продажів RKW склав €905 млн. Близько 3000 співробітників на двадцяти підприємствах по всьому світу обробляють щорічно 378 тисяч тонн пластмас.