«Торік ми спостерігали значне зростання, надрукувавши більше 187 млн етикеток. Пандемія викликала підвищений попит з боку виробників гелів для рук та інших санітарно-гігієнічних засобів, яким було потрібно швидко виготовляти багато етикеток. Це змусило нас замосилитися про те, як продовжувати нарощувати обсяги виробництва та збільшувати потужність. Відповіддю стало придбання Screen L350 + LM», — говорить Денніс Ебельтофт, керівник Springfield Solutions.

Компанія Springfield Solutions повністю перейшла на цифровий друк з 2012 року. Свою першу цифрову етикеткову машину від Screen Truepress Jet L350UV компанія Springfield Solutions купила в 2014 році.

Крім високої якості друку, Springfield Solutions обрала Screen Truepress Jet L350 + LM за короткий час виконання замовлення, економічність і широкі можливості персоналізації.

Денніс Ебельтофт, керівник Springfield Solutions:

«На висококонкурентних ринках клієнти прагнуть налагодити контакт зі споживачами за допомогою персоналізованого паковання або невеликих партій продукції з сезонною коригуванням. Замовлення невеликих накладів «за потребою» також допомагає нашим клієнтам скоротити кількість відходів. Устаткування легко взаємодіє з нашим оздоблювальним устаткуванням AB Graphic, що дає змогу працювати як в лінію, так і в автономному режимі».

Springfield Solutions надає послуги клієнтам у різних галузях бізнесу: від автомобілебудування до виробництва спиртних напоїв і косметики. Springfield постійно шукає шляхи для впровадження інновацій в усьому бізнесі, особливо у виробництві етикеток.