K146c ідеально підходить для друку рекламних листівок для директ-мейл, знижуючи вартість друку на 75% в порівнянні з системами на основі тонера. Девайни відзначають: «Аналіз економічної ефективності K146c довів, що нам треба перейти від устаткування на основі тонера до струменевого. ЦДМ K146c даєє змогу запропонувати клієнтам друк продукції зі змінними даними і недорогу альтернативу офсетного друку з більш швидким часом виконання замовлення».

K146c — це перша на ринку струменева листова друкарська машина без плати за клік. Замість цього MCS пропонує єдиний сервісний контракт. Памела Девайн каже: «Програма спільного обслуговування — великий плюс для нас. Ми звикли до такого підходу до всього нашого обладнання».

Скотт Бобовік з друкарні L & E Meridian, який придбав K146c у травні, також відзначає: «Ми дуже цінуємо план самостійного технічного обслуговування, оскільки нам не потрібно чекати, поки технічний фахівець прибуде на місце для обслуговування. Крім того, в струменевої системи менше проблем, ніж в системах на основі тонера».

Завдяки роздільній здатності 600 dpi та підтримці носіїв щільністю до 400 г/м², ЦДМ підходить для роботи на різних ринках, але MCS орієнтує машину на транзакцій ний друк, виготовлення бланків та інших «кольорових бізнес-документів».

MCS також не приховує собівартість друку Merlin, наводячи у рекламних проспектах розрахункові таблиці вартості друку в залежності від паперу та площі задруковування листа. З парою фотографій в одну восьму листа виходить трохи більше $50 за 1000 листівок А4, вкл. папір, і близько $30 — при друці такого ж накладу з текстовим наповненням на папері щільністю 60 г/м².

Чому Merlin K146c дає можливість друкувати так дешево? ЦДМ K146c — це, по суті, Kyocera TASKalfa 15000c, і компанія це не приховує, вносячи в базову конфігурацію лише деякі доповнення. Також MCS успішно протестувала Merlin для друку на матовому крейдованому папері з використанням спеціальної сушарки, але офіційно не просуває цю можливість. Втім, сама Kyocera обіцяє представити рішення з можливістю друку по крейдованим паперам вже в лютому 2022 р. на виставці Hunkeler Innovation Days.