У жовтні Fujifilm Business Innovation представить комерційні ЦДМ в Німеччині, Іспанії, Італії та Португалії. Низка продуктів, вкл. БфП та фотопринтери, також планується випустити в Європі, на Близькому Сході, а також в Південній і Центральній Америці. Крім того, стало відомо, що Fujifilm Holdings інвестує $637 млн упродовж трьох років (до березня 2024 р.) у свій бізнес з виробництва напівпровідникових матеріалів, задовольняючи зростаючий світовий попит на мікросхеми, обумовлений розвитком бездротового зв’язку та штучного інтелекту п’ятого покоління.

Спільне підприємство Fujifilm і Xerox було засновано на угоді, відповідно до якої Fuji Xerox продавала продукцію в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, в той час як Xerox покривала продажу в Європі і США.

Fujifilm також платила Xerox $90,3 млн на рік за ліцензування бренду та інші збори.

У звіті про прибутки і збитки Xerox за другий квартал генеральний директор Джон Вісентін зазначив, що валовий прибуток впав у порівнянні з минулим роком, частково через втрату надходжень від Fujifilm. При цьому Fujifilm продовжить постачати обладнання для компанії Xerox як мінімум до 2024 р. відповідно до виробничої угоди.