Продуктивність PFi DI-CUT 310 — 4000 арк./год. Ємність лотка збільшилася до 220 мм. Зміна однієї висічної форми на іншу займає лічені хвилини. Обслуговування обладнання може здійснюватися одним оператором без спеціальної технічної підготовки.

Завдяки індивідуальній формі змінних пластин машина може виконувати різні технологічні операції. За допомогою однієї пластини можуть бути виконані одразу декілька операцій: біговка, вибіркова та суцільна перфорація, надсічка (kiss cutting), суцільне різання.

Устаткування підійде для виготовлення візитівок, гральних карт, хенгерів, покажчиків для роздрібних магазинів, наліпок та етикеток, персоналізованих фотодарунків (адвент-календарі, запрошення).

За словами Петера Дайсона, експерта зі стратегічного розвитку компанії Duplo International, на ринку спостерігається активний попит на виготовлення поліграфічної продукції різної форми, що зумовлює вимоги до більшої продуктивності обладнання: це стосується як швидкості роботи самих машин, так і довжини накладів.

Крім того, друкарні активно застосовують он-лайн формат обробки та виконання замовлень на вимогу, приймаючи як середні, так і великі наклади наліпок, етикеток, марок, промопаковання, з поаркушною обробкою друкованої продукції замість рулонної. Для реалізації цих завдань і призначений ротаційний прес PFi DI-CUT 310, оскільки він може обробляти більшу кількість виробів за максимально короткий проміжок часу.