Внаслідок постійного скорочення накладів та термінів випуску виробники етикеток зазнають труднощів в оперативному виконанні робіт. Ситуація ускладнюється обмеженнями, що накладаються розрізненістю програмних додатків і дублюванням даних у додрукарській підготовці, контролі та виробничому процесі.

«Інспекція нерідко відбувається вручну та фрагментована, що викликає значні втрати часу під час налаштування вірних параметрів контролю для кожної роботи, — пояснює Орніт Глузман, директор Esko AVT Alliances & Workflow Solutions. — При цьому процес налаштування ускладнюється контролем якості роботи різними друкарями та системами, а неточне налаштування контролю якості суттєво впливає на виробничу швидкість».

З iCenter стандарти перевірки якості задаються лише один раз, а потім автоматично використовуються впродовж усього процесу для кожної роботи. За допомогою AutoSet дані автоматично спрямовуються з ESKO Automation Engine до системи контролю AVT. При цьому друкареві не потрібно самостійно вносити параметри роботи на друкарській машині, що усуває ризик людської помилки. Друкареві треба лише набрати назву роботи або відсканувати штрих-код, а iCenter знайде та застосує всі стандарти для цієї роботи — весь процес займає лише 20-30 секунд.