ЦДМ лінійки HP PageWide з технологією HP Thermal Inkjet можуть задруковувати водними чорнилами лайнер або виконувати прямий друк на гофрокартоні. Для друку на лайнері пропонуються рулонні моделі HP PageWide T1195i та HP PageWide T470S, а для прямого друку на гофрокартоні — листова HP PageWide C500.

Рулонну ЦДМ HP PageWide T1195i шириною 2,8 м розроблено для великих обсягів виробництва. Нові термоструйні друкувальні голівки з функцією контролю температури дають змогу, за словами виробника, підвищити продуктивність і знизити експлуатаційні витрати, зберігши високий рівень якості на великих швидкостях.

Першу ЦДМ HP PageWide T1195i вже придбано Georgia-Pacific Hummingbird (США), її буде встановлено ​​на виробництві компанії в Феніксі. HP оголосила, що чорнила HP PageWide C500 CV150 для прямого друку на гофрокартоні отримали сертифікати відповідності 2 Din Certco і Papiertechnische Stiftung (обидві — Німеччина), що гарантують їхню придатність для вторинної переробки і компостування у домашніх і промислових умовах.

HP також демонструватиме нові хмарні додатки платформи HP PrintOS для підвищення ефективності виробництва власників ЦПМ HP PageWide C500:

  • мобільний додаток PrintOS для планшета або смартфона, що відстежує статуси замовлень в реальному часі;
  • PrintOS Print Beat для оптимізації роботи машини;
  • PrintOS Jobs для визначення вартості замовлення;
  • PrintOS для управління витратними матеріалами та запасами.