Їх можна використовувати при виготовленні вивісок, тонірувальних плівок для автомобілів, матеріалів для автостайлінгу, спортивного одягу.

Виробник запевняє, що моделі серії GR2 з макс. швидкістю різання 1530 мм/с, макс. силою притиску 600 г і плавною подачею матеріалу забезпечують високу точність різання та чудові показники продуктивності.

Однією з найбільш примітних особливостей нових плотерів є здатність бездоганно працювати в лінію з широкоформатними струминними принтерами Roland DG за допомогою ПЗ VersaWorks 6. Представлена ​​в VersaWorks 6 функція Job Assistant дає змогу редагувати векторні дані у форматі PDF і додавати контурні лінії, що забезпечують фігурне різання графіки без використання додаткових програм.

Крім цього, машини серії GR2 оснащені функцією нанесення множинних міток, завдяки чому точніше виконується контурна різка великих партій продукції та різання після ламінації. Вони постачаються у комплекті з плагіном Roland DG AAS II для сполучення з іншими широкоформатними струменевими принтерами та ПЗ FlexiSign GR2-Edition, використання якого є безкоштовним упродовж першого року після реєстрації. Воно містить повний набір функцій для створення файлів з графікою та її подальшого різання.