Основні нововведення:

  • PACKZ v.7 працює на нових комп’ютерах Apple з фірмовим процесором M1.
  • Редактор повністю сумісний з керуванням кольору ICC. Тепер він оснащений рішенням від ColorLogic. Комбінація спектральної технології від ColorLogic з можливостями високого рівня автоматизації та інтеграції від Hybrid Software дає найвищий рівень колірної конверсії для будь-якого друкарського процесу в PACKZ і в робочих потоках.
  • Додаткова функція Patchworker, що розширює можливості роботи зі змінними даними. Завдяки їй оператор може змінити властивості дизайну виробничого циклу змінних даних незалежно від цифрової друкарської машини.
  • Покращено опціональний модуль розкладки Packzimizer. Він враховує розміри файлів і кількість в замовленні кожної позиції, а тепер ще й шаблони та бібліотеку ножів. Packzimizer видає готові до друку розкладки для цифрових машин з макс. наповнюваністю й оптимізацією часу друку, а також зі статистикою по наповнюваності.
  • Нова функція Environment дає змогу в один клік створити персоналізовану робочу середу. За її допомоги користувач PACKZ може вивести в інтерфейс усі потрібні йому інструменти та функції, наприклад, для роботи з файлами конкретного бренду (пресети растрування, штрих-кодів, префлайт, бібліотеки кольорів профілів, шкал і міток тощо).
  • Позиціонування графіки стало простішим.
  • Рactions — базова функція автоматизації в PACKZ, що дає змогу створювати інструменти, а також алгоритми для певних повторюваних матеріалів — отримала розширений список дій. Наприклад, можна створити алгоритм, за якого у один клік буде формуватися біла підкладка (фактично, це серія дій з умовами), бланк замовлення, вибірковий лак і багато іншого. Інструмент дає змогу записувати повторювані дії та запускати їх в будь-який момент в одно- і багатосторінкових документах в PACKZ або в CloudFlow.
  • MARS Solutions store — нова функція для завантаження вже підготовлених Hybrid Software шаблонів і пресетів (динамічних міток, програмні правки, префлайт-звітів тощо). Вони перебувають у сховищі MARS з функцією пошуку та доступні всім учасникам спільноти користувачів Hybrid Software.