Нова флагманська модель Special Adhesive Process (SAP) Mk 7 ф. SRA3, яка вже надійшла в продаж, може обробляти змінні дані. Користувач може попередньо задруковувати аркуші ф. SRA3 на існуючому обладнанні, потім машина SAP наносить на листи надтонкі смужки клею, а після цього листи розрізають на будь-якому ріжучому пристрої.

Якість клею SAP не поступається 3M, машина універсальна та не потребує прилагодження. Також користувачі можуть створювати власні шаблони, оскільки сопла для нанесення клею можна легко переміщувати, змінюючи формат стікерів. Продуктивність SAP Mk 7 — близько 50 тис. екз./год. Липкість клею частково знижується при проходженні листів через ІЧ-сушку завдовжки 5 м. SAP Mk 7 з модулем автоматичної вставки підкладки в стандартній комплектації коштує в Великобританії $34500.

Виробник пропонує також модель SAP Short вартістю $22900, повільнішу за SAP Mk 7 (від 24 до 30 тис. екз./год), без автоматичного пристрою для вставляння обкладинок, і варіант формату SRA4 з тими ж вузлами, що і його «старші брати», та продуктивністю до 16 тис. екз./год за ціною $19500.

Машини продаються безпосередньо виробником, час виконання замовлення становить 6-7 тижнів. За час існування лінійки продуктів SAP Powerbind продала 98 пристроїв у 28 країн світу, більшість — середнім і великим компаніям.

Компанія також виробляє низку інших оздоблювальних машин, в т.ч. машини КНС.