П’єр Бінггелі, керівник напрямку фальцювально-склеювальних машин в BOBST, зазначає: «Час налагодження скорочується на 80%, що дає змогу оптимізувати період безперебійної роботи, а це є великою перевагою при роботі з малими накладами. При роботі з чотирьохклапанними коробками продуктивність може сягати півмільйона коробок на добу».

Сьогодні родина цих машин включає версії для виробництва прямолінійних коробок, коробок зі складним дном, а також чотирьох- і шестиклапанних коробок. Однак для кожного типу коробок використовується свій модуль, внаслідок чого переналагодження може забирати багато часу, бо треба міняти більшу частину оснащення та конвеєрів.

У версії A3 нові спеціалізовані модулі спрощують переналагодження та значно скорочують його тривалість.

EXPERTFOLD 110 А3 дає змогу виробляти велику кількість різних типів коробок з широкого спектру матеріалів. Новинка також може бути оснащена низкою периферійних пристроїв для подальшого підвищення продуктивності та створення автоматизованої високоефективної лінії фальцювання-склеювання. Йдеться про моторизований префідер EASYFEEDE /BATCH INVERTER 4 і високопродуктивний пакувальник CARTONPACK 4.