Флексографічні секції оснащені висувною кареткою для полегшення встановлення ємності з фарбою й анілоксового вала. За словами виробника, новий режим економії чорнил дає змогу користувачам платформи Tau RSC скоротити витрати на чорнила в середньому на 12% при друці у CMYK. Оператор може обрати режим друку з кращім добором кольорів або спеціальний режим для економії чорнила.

ПЗ Durst Workflow Label аналізує зображення та замінює вихідне поєднання кольорів альтернативним, що забезпечує зниження витрат чорнила за мінімальної візуальної зміни зовнішнього вигляду етикетки. Нова функція автоматичного обслуговування дає змогу уникнути простоїв і знизити витрати на обслуговування. Автоматичне очищення друкувальних голівок здійснюється безконтактним способом, що запобігає можливим пошкодженням.

Поліпшення стану друкувальної голівки приводить до економії чорнила та усуває потребу продувки сопел.

Durst оснащує кожну нову модель Tau RSC/RSCi додатковим обладнанням для ІТ-безпеки. Раніше встановлені машини Tau 330 RSC і RSC E також можуть бути оснащені цими новими функціями.

У світі налічується понад 250 інсталяцій Durst Tau, близько 130 з яких — Tau RSC. А однопрохідна струменева технологія перетворилася на основну технологію друку етикеток з часткою світового ринку понад 25%.